Member foto
 • NL
 • EN
 • Actualiteiten Donker groen Licht groen

  Audit BRC en Mileukeur goed verlopen.

  4 mei 2018

  De afgelopen weken is ons bedrijf weer ge audit voor BRC en Mileukeur ofwel Planet Proof. Beide audits zijn goed verlopen wat betekent dat we ons houden aan de regelgeving behorende bij deze certificaten.

  Kick off vruchtgroente seizoen the Greenery

  23 maart 2018

  Afgelopen week zijn we als Kwekerij `t Woudt aanwezig geweest met een mooie product presentatie bij deze aftrap van het Holland seizoen.

  Gezonheidsmarkt Den Hoorn

  6 oktober 2017

  Op 3 oktober vond er in Den Hoorn vanuit Welzijn Midden Delfland een gezondheids markt plaats waar de mensen konden genieten van de door Kwekerij `t Woudt gesponsorde tomaatjes.

  Gezondheids dag Delft

  6 oktober 2017

  Stichting Ad Naturam in Delft hield op 23 september een dag met als thema: Gezonde voeding. Kwekerij `t Woudt heeft daar middels product sponsoring ook haar bijdrage aan geleverd.

  MVO heeft onze aandacht

  14 april 2017

  Dinsdag 11 april hebben wij als bedrijf de "Delftse Uitdaging" bezocht. Een beursvloer voor bedrijven en maatschappelijke organisaties. Locatie was Ipse de Bruggen /De Ruimte .Doel was om mooie matches te maken zonder dat er geld mee is gemoeid.

  We waren als bedrijf zeer in trek ,en we hebben mooie matches gemaakt waaronder : Stichting Welzijn Midden Delfland , Pieter van Foreest ( Bieslandhof) , JOGG , Herman Broere college, Zin in Puur en GGZ Delfland.

  Peter 25 jaar bij `t Woudt !

  6 maart 2017

  Op 2 februari was Peter Camyn al weer 25 jaar in dienst bij Kwekerij `t Woudt.

  Uiteraard hebben wij deze mijlpaal even gevierd .

  Planet proof audit

  Deze week is er bij ons weer ge audit voor o.a. Planet proof. Ook deze audit is weer prima verlopen zodat we ook het komende jaar Planet Proof geprocuceerd product kunnen afleveren !

  Afbeelding
  Full width afbeelding