Packing

't Woudt Packing

’T Woudt packing is ons jaarrond flexibele inpakstation. Iedere dag verwerken we de vers geknipte troscherry tomaten direct in de juiste klantverpakking en verliezen geen tijd en transportkosten door tussenkomst van externe verpaklocaties.

Bovendien biedt ’t Woudt packing de mogelijkheid voor externe (lokale) AGF bedrijven om verpakkingsdiensten uit te laten voeren tegen scherpe tarieven. Met een breed scala aan verschillende verpakkingen en ons machinepark kunnen we snel schakelen met klanten.

Piekvraag kunnen we snel opvangen door slim om te gaan met personeel wat zowel ervaring heeft met werk in de teeltlocaties als in ons inpakstation. De meeste medewerkers zijn al jaren in dienst en zijn ware (klant)experts geworden in het verpakken voor specifieke eind- klanten en bestemmingen.

Meer informatie over de verpakkingsopties?

Neem direct contact op met Rick van Koppen voor een scherp aanbod! Laat ons weten om welke inhoud, type schaal, en omdoos het gaat zodat we een passend aanbod kunnen maken. We hebben veel verpakkingen in de range van 150g t/m 500g op voorraad en kunnen, indien voorradig, meestal dezelfde dag de order draaien en uitleveren. Dat kan met ons product erin, maar in overleg kunnen we ook extern product verpakken. Ook producten als pepers, snackgroente, kiwi’s, druiven, peren, en avocado’s denken we graag in mee.

Rick van Koppen
+31 6  10455157